Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Gáspár Győző Marics Peti-koncertet ígért egy falu lakóinak a szavazatukért

10perc.hu
2024. 06. 03.
Gáspár Győző Marics Peti-koncertet ígért egy falu lakóinak a szavazatukért

Gáspár Győző kijelentését Hadházy Ákos tette közzé.

A Heves vármegyei Kál községben, gyereknapi rendezvényen Gáspár Győző fellépése közben kampányolt Morvai János polgármester mellett. Hadházy Ákos videójában Gáspár ígéri, hogy Marics Peti fellép, ha a polgármester nyeri a júniusi választást. Gáspár hangsúlyozta, hogy jó kapcsolatot ápol Marics Petivel, és az Ázsia Expressz forgatása óta még egy házban is laknak Salgótarjánban. "És azt is megígérem nektek, hogyha polgármester urat visszajelöljük, és újra bizalmat adunk neki, akkor elhozom nektek ide a faluba Marics Petit (...) Egy házban lakunk a Marics Petivel, és mondtam neki, hogy jövök Kálra. Mondtam neki, hogyha megválasztjátok a polgármestert, akkor Marics Peti jön hozzátok. Azért ez mekkora! Ki az, aki szereti Marics Petit? Na, akkor nem kell mást tenni, hogy a polgármester urat újra be kell jelölni" - hangzik el a videóban Gáspártól. 

Hadházy Ákos szerint Gáspár Győző „a legocsmányabb politikai pedofil tempóban” buzdította a gyerekeket, hogy szüleiket rávegyék a polgármester újraválasztására, írta az Index. Hadházy szerint ez a tevékenység nemcsak visszataszító, hanem több szempontból törvénytelen is. Marics Peti a Hadházy bejegyzése alatt reagált, kijelentve, hogy semmit sem tudott Gáspár Győző ígéretéről és arra kérte, hogy ne keverje bele politikai dolgokba. "Ez miaf*szom xddddd nyilvan semmit nem tudtam errol Gyozi szedd mar ossze magad miert kell belekeverni tudtom nelkul politikai dolgokba? Hulyesegeket ne mondjal mar hogy egyutt lakunk meg hogy hova viszel mert az emberek elhiszik" - kommentelt Marics.

Gáspár Győző politikai aktivitása nem új keletű. 2022-ben a Békemeneten vett részt, majd belépett a Fideszbe, ahol kijelentette, hogy akár háborúba is menne Orbán Viktor miniszterelnökért. 2023-ban átvette Fidesz-tagkártyáját és részt vett a párt kongresszusán. Az 50. születésnapján Novák Katalin volt köztársasági elnök is felköszöntötte. Gáspár aktívan részt vesz politikai eseményeken, áprilisban Brüsszelből, az Európai Parlamentből jelentkezett be, ahol lánya, Gáspár Evelin, Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztenseként dolgozik.


Főkép forrása:
Szabó Győző (Facebook)
Címkék:
#Politika

További cikkek