387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Ilyés Márton kilép a Momentumból

10perc.hu
2024. 05. 08.
Ilyés Márton kilép a Momentumból

 Ilyés Márton, a Momentum egykori elnökségi tagja, Facebook-bejegyzésben tudatta a nyilvánossággal távozását.

Ilyés Márton, a Momentum volt elnökségi tagja Facebook-bejegyzésben jelentette be távozását a pártból. A politikus elmondta, hogy nem tud azonosulni a Momentum jelenlegi irányvonalával, és nem lát esélyt a változásra - írja az RTL.hu.

A politikus elmondta, hogy nehéz döntés volt ez, hiszen a kezdetektől fogva tagja volt a Momentumnak, és hisz a párt céljaiban. Ugyanakkor egyre nehezebbé vált számára azonosulni a Momentum jelenlegi irányvonalával.

Kiemelte, hogy nem érti a Momentum budapesti választásokon bemutatott politikai ajánlatát, és ezért képviselni sem tudja azt a szűkebb környezetében sem. A politikus elmondta, hogy nem lát esélyt a Momentum irányvonalának megváltozására, és nem akar a párt irányvonalával szembemenő véleményt képviselni Momentum tagként.

Ilyés Márton hozzátette, hogy tiszteli a Momentumot és annak tagjait, de nem tud egyszerre passzív tagja lenni a pártnak, miközben a számára fontos emberek agyondolgozzák magukat a kampányban. A politikus elmondta, hogy hosszas gondolkodás után arra jutott, hogy a tisztességes megoldás a kilépés.

Ilyés Márton távozása komoly csapás a Momentumnak, hiszen a politikus elismert és népszerű személyiség a pártban. A Momentumnak most meg kell küzdenie a belső feszültségekkel és a külső kihívásokkal, hogy megőrizze támogatottságát.

Főkép forrása:
Momentum Mozgalom Facebook oldal
Címkék:
#Politika

További cikkek