390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tömegverekedés tört ki a Westendben

10perc.hu
2024. 04. 11.
Tömegverekedés tört ki a Westendben

A budapesti Westend bevásárlóközpont tetőteraszán kedd este brutális tömegverekedés tört ki.

Egy csapat kamasz brutálisan bántalmazott két idegen gyereket a budapesti Westend bevásárlóközpont tetőteraszán. A rendőrség tömegverekedés miatt riasztották a helyszínre, ahol elfogták a támadókat.

A Metropol beszámolója szerint a kedd esti eseménynek több szemtanúja is volt. A tinikből álló banda perceken át ütlegelte a két áldozatot, akiknek a ruházata nem tetszett a támadóknak. A rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, és igazoltatta a tizenegyfős bandát.

Egy szemtanú elmondása alapján:

"Mi épp moziba készültünk a barátommal, amikor láttuk, hogy valamit sokan figyelnek, így odamentünk mi is. Kiderült, hogy egy csomó fiatal, ilyen 16-18 évesek ütnek-vernek két másikat. Megdöbbentő, de több fiatal lány is volt köztük. Aztán mondták a szemtanúk, hogy már hívták a rendőrséget. Közben egy férfi megpróbálta szétválasztani a balhézókat. Szerintem ő az egyik üzletben dolgozhatott."

A rendőrség tájékoztatása szerint:

"2024. április 9-én 17 óra 30 perckor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy egy terézvárosi üzletközpont tetőteraszán több ember összeverekedett. A rendőrök a helyszínről 11 embert előállítottak a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek során a VI. kerületi nyomozók 10 embert hallgattak ki gyanúsítottként."

Főkép forrása:
Westend Shopping Center Facebook oldal

További cikkek