Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Sokkolóval kellett megfékezni egy férfit az esztergomi kórházban

10perc/MTI
2024. 04. 09.
Sokkolóval kellett megfékezni egy férfit az esztergomi kórházban

Az elkövető ellen eljárás is indul.

Sokkolóval ártalmatlanítottak a rendőrök az esztergomi kórházban egy férfit, aki tört-zúzott és rátámadt több egészségügyi dolgozóra - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A 24 éves férfi, aki rossz hírt kapott egyik közeli családtagjának egészségi állapotáról, először ütni kezdte az ajtót és felborított egy szekrényt, aztán kidobott két széket az ablakon és kitépett a falból egy radiátorelemet, majd a kórház dolgozóira támadt. Előbb egy ápoló és egy betegszállító ellen fordult, majd a helyszínre érkező orvost és a biztonsági őrt is többször megütötte.

A bántalmazottak közül ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek. A férfit az esztergomi rendőrkapitányság rendőrei sokkolóval, valamint testi kényszer és bilincs alkalmazásával ártalmatlanították, majd előállították, és a gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Ellene rongálás, súlyos testi sértés és annak kísérlete, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indult eljárás - írta a rendőrség.

Főkép forrása:
Illusztráció

Hirdetés

További cikkek