391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Péter az utóbbi 14 év legnagyobb tüntetésére készül

10perc.hu
2024. 03. 27.

A tüntetés célja, hogy üzenetet küldjenek a kormánynak. 

Magyar Péter aktivista az utóbbi 14 év legnagyobb tüntetésére készül április 6-án, szombaton a Kossuth téren. A tüntetés célja, hogy üzenetet küldjenek a kormánynak, hogy "elég volt" a korrupcióból, a hazugságokból és a maffiaállam kiépítéséből.

Magyar Péter a Facebookon buzdította követőit, hogy vegyenek részt a tüntetésen, és "vigyék el az ország legtávolabbi településére is a reményt". A tüntetés célja, hogy változást hozzanak Magyarországon, és építsenek egy "új hazát, egy független, szuverén, boldog, modern, európai Magyarországot".

A tüntetésre válaszul Varga Judit igazságügyi miniszter kapcsolati erőszakkal vádolta meg Magyar Pétert, és zsarolással fenyegette. Magyar Péter tagadja a vádakat, és állítja, hogy Varga Judit megpróbálja elhallgattatni őt.

A tüntetésre a Schadl-Völner-ügy legújabb fejleményei adtak okot - írja az rtl.hu. Magyar Péter nemrégiben hangfelvételt tett közzé, amelyen állítása szerint Varga Judit hallható, amint arról beszél, hogy "Rogánék javasolták az ügyészségnek, hogy mit kellene kihúzni". Magyar Péter szerint ez azt bizonyítja, hogy meghamisították a Schadl-Völner-ügy iratait.


Főkép forrása:
Magyar Péter Facebook oldal

További cikkek