Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Teljes káosz az M7-esen és a Balatonnál!

10perc.hu
2023. 07. 30.
Teljes káosz az M7-esen és a Balatonnál!

Az autópályán, sokan tartanak a főváros irányába, ezért rendkívül erős a járműmozgás, szakaszos torlódás, lassulás tapasztalható, ezért hosszabb menetidővel számoljanak.

Az M7-es autópályán, Budapest felé a 105-ös jelű Siófok-Centrum/Szekszárd csomópontnál korábban baleset történt. A 105-ös kilométernél a sávzárás megszűnt! A torlódás 7 kilométeres és lassan oszlik. A párhuzamosan futó 7-es főúton is telítettek a sávok, szakaszos torlódások alakultak ki a Zamárdi és Sóstó közötti szakaszon.

Az M7-es autópályán a Letenye felé vezető oldalt a 161-es és a 166-os kilométer között lezárták. A forgalmat az ellenkező, főváros felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom. A munkaterületnél mindkét irányba lassulás, torlódás alakult ki!

A 71-es főúton, Tihany térségében összeütközött egy személyautó és egy autóbusz. A balesetben a személygépkocsi 25 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a járműben utazó 27 éves nőt a mentők a veszprémi kórházba vitték. Az autóbuszon nem sérült meg senki. A 45-ös kilométernél a főutat lezárták. Aki teheti, Balatonfüred-Aszófő útvonalon, a főúttal párhuzamosan futó alsóbbrendű úton kerülhet.


Főkép forrása:
Freepik
Címkék:
#Balaton

További cikkek