Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Sávzárás, felborult autó, komoly dugókkal indul a reggel

10perc.hu
2023. 07. 20.
Sávzárás, felborult autó, komoly dugókkal indul a reggel

Ezen a hétvégén rendezik a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjat, amivel szintén számolni kell az utakon.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Pécel térségében oldalára borult egy személyautó. Az 52-es km-nél sávzárás és 5 km-es torlódás nehezíti a haladást.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az 5 km-t - írja az utinform.hu.

Ezen a hétvégén rendezik a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjat Mogyoródon, a Hungaroringen. Ezért már csütörtöktől erősebb járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton, Kerepes környékén is.

Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és a 18-as km között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és a 23-as km-nél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni.

A hétvége során Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérünk!

Az M1-es autópályán a főváros irányába, a 16-os km-nél lévő, M0-s autóúti csomópont melletti gyűjtő és elosztó ág és a hozzá tartozó le és felhajtó ág, fix munkavégzés miatt nem használható. A lezárás az 1-es főúti csomópont felől közlekedőket is érinti, ezért kerülni az M0-s autóúton a 2-es km-nél lévő, Törökbálint csomóponton keresztül tudnak Budapest felé.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek