Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Reggeli helyzetjelentés a hazai utakról, bedugult az M7-es és az M4-es

10perc.hu
2023. 07. 18.
Reggeli helyzetjelentés a hazai utakról, bedugult az M7-es és az M4-es

Balesetek, torlódások, munkavégzések az utakon. Helyzetjelentés a hazai utakról kedd reggel.

Az M4-es autóúton, Budapest határában a Liszt Ferenc repülőtér közelében felújítják a burkolatot. A 21-es és a 24-es km között mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak. A reggeli csúcsforgalomban torlódik a forgalom, ezért a repülőtér felé tartók hosszabb menetidővel számoljanak - írja az Útinform.hu.

Korábban két személyautó karambolozott a 6-os főúton, Szigetváron. A 232-es km-nél félpályán megindult a forgalom.

A következő utakon számíthatsz munkavégzésekre:
Az M1-es autópályán a főváros irányába, a 16-os km-nél lévő, M0-s autóúti csomópont melletti gyűjtő és elosztó ág és a hozzá tartozó le és felhajtó ág, fíx munkavégzés miatt nem használható. A lezárás az 1-es főúti csomópont felől közlekedőket is érinti, ezért kerülni az M0-s autóúton a 2-es km-nél lévő, Törökbálint csomóponton keresztül tudnak Budapest felé.

A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es km-nél Tisza-hídon, dilatációs szerkezetet javítanak. A félpályás lezárásnál, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Napközben torlódásokra is számítani lehet.

Recsk térségében, a 24-es főúton, a 32-es és 33-as km között - még a tegnapi heves esőzés, zivatar következtében - több kidőlt fa miatt továbbra is útszűkületen kell áthajtani. Vezessenek fokozott óvatossággal!

Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal kell vezetni!

Továbbá, érdemes figyelni az előjelzéseket és csak akkor szabad megelőzni a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudunk sorolni a saját forgalmi sávunkba!

Főkép forrása:
Pixabay (illusztráció)

További cikkek