Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Úszni indultak, soha nem tértek vissza! Megtalálták a Balatonban eltűnt fiúk holttestét…

10perc.hu
2022. 06. 07.
Úszni indultak, soha nem tértek vissza! Megtalálták a Balatonban eltűnt fiúk holttestét…

A fiatalok elmerülése idején nem volt érvényben viharjelzés, idegenkezűség nem merült fel, így az ügy kivizsgálása közigazgatási hatásági eljárás keretében zajlik.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője bejelentette, megtalálták annak a két fiúnak a holttestét ma délelőtt, aki szombat este merült el a Balatonban. Orbán Zoltán elmondta, az egyik fiatal holttestét a balatonaligai vízterületen vették észre egy csónakból. Ettől a helyszíntől nem messze a vízirendőrök megtalálták a másik fiatal holttestét is.

A két szerencsétlenül járt fiú szombat este Balatonaliga partjaitól 300-350 méterre elmerült a vízben. Harmadik társukkal együtt indultak be úszni a Balatonba, és már kifelé tartottak egy szörfdeszkába kapaszkodva, amikor ketten elmerültek. A harmadik fiatalnak egy csónakos segített partra jutni.

Mindkét áldozat 17 éves volt, az egyikük bódvalenkei, a másikuk tornanádaskai. A fiatalok elmerülése idején nem volt érvényben viharjelzés. Idegenkezűség nem merült fel, így az ügy kivizsgálása közigazgatási hatásági eljárás keretében zajlik.

Főkép forrása:
police.hu
Címkék:
#Balaton

További cikkek