393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Vilmos herceg: „Nem vagyunk rasszisták!”

10perc.hu
2021. 03. 11.
Vilmos herceg: „Nem vagyunk rasszisták!”

Harry herceg bátyja visszautasítja öccse és annak felesége vádjait, és mindenképpen beszélni szeretne az elhangzottakról a testvérével.

A brit uralkodó család közleménye után ezúttal Vilmos herceg is megszólalt öccse és annak felesége, Meghan hercegné által adott interjú kapcsán. Mint korábban a 10perc.hu megírta, a CBS televízió műsorában Meghan azt állította, hogy amikor kisfiát, a most kétéves Archit a szíve alatt hordta, a királyi család valamelyik tagja aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy az afroamerikai felmenőkkel rendelkező édesanya miatt túl sötét lesz a kisbaba bőre. Ráadásul az ettől való félelem miatt a kis Archie nem kapott hercegi rangot.



Vilmos herceg és felesége Katalin hercegné éppen azt az oktatási intézményt látogatta meg, amit a hercegné 2018-ban alapított egy mentálhigiénés program keretében. A The Telegraph újságírója a rendezvényen megkérdezte Vilmost, mi a véleménye testvérének és a sógornőjének nyilatkozatáról, illetve beszélt-e Harryval az ominózus televíziós műsor óta.

„Nem vagyunk rasszisták, ezt jegyezzék meg. Sajnos még nem beszéltem az öcsémmel, de mindenképpen szeretnék erre minél előbb sort keríteni, hogy tisztázzunk sok mindent” – jelentette ki Vilmos.

Főkép forrása:
AFP

További cikkek