EUR: 370,55 Ft
USD: 346,73 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,99 Ft
RON: 74,60 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Úristen! Újra szingli a ValMar énekese

Szórakozás
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: TV2

Szakított egymással Marics Peti és Tóth Andi, ráadásul útjaik nem éppen békésen váltak el egymástól.

Egy álompárral ismét kevesebb! Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata az utóbbi hetekben megromlott – holott a TV2 Sztárban sztár műsorában együtt ülnek a zsűriben –, sőt, a ValMar énekese már el is költözött közös otthonukból.  Ennek pedig az az oka, hogy Peti nem bírja Andi féltékenykedését, nagyobb szabadságra vágyik. Miután a szakítás tényét nem lehetett titokban tartani, Tóth Andi egy Instagram-sztoriban ismerte be, külön folytatják.

„Igen, szakítottunk! Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj” – írta az énekesnő.

Hozzátette, egyszerűen nem tudja megbocsájtani volt szerelme barátjának, ahogy ezt a szakítást megszellőztette a sajtóban. „Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam...” – zárta a posztot Tóth Andi, aki állítása szerint nem akar belemenni semmilyen sárdobálásba.