392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Úristen! Újra szingli a ValMar énekese

10perc.hu
2023. 03. 31.
Úristen! Újra szingli a ValMar énekese

Szakított egymással Marics Peti és Tóth Andi, ráadásul útjaik nem éppen békésen váltak el egymástól.

Egy álompárral ismét kevesebb! Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata az utóbbi hetekben megromlott – holott a TV2 Sztárban sztár műsorában együtt ülnek a zsűriben –, sőt, a ValMar énekese már el is költözött közös otthonukból.  Ennek pedig az az oka, hogy Peti nem bírja Andi féltékenykedését, nagyobb szabadságra vágyik. Miután a szakítás tényét nem lehetett titokban tartani, Tóth Andi egy Instagram-sztoriban ismerte be, külön folytatják.

„Igen, szakítottunk! Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni, nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de igyekeztem nem kimutatni. Megtörtént, levette mindenki, semmi baj” – írta az énekesnő.

Hozzátette, egyszerűen nem tudja megbocsájtani volt szerelme barátjának, ahogy ezt a szakítást megszellőztette a sajtóban. „Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék elmondani, hogy aki szakított, az én voltam...” – zárta a posztot Tóth Andi, aki állítása szerint nem akar belemenni semmilyen sárdobálásba.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek