387.72 Ft

359.70 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Tenisz: eddigi karrierje legnagyobb győzelmét aratta Bondár Anna

10perc.hu
2022. 01. 05.
Tenisz: eddigi karrierje legnagyobb győzelmét aratta Bondár Anna

A melbourne-i kemény pályás tornán a jelenleg legjobb magyarnak számító játékos 7:5, 7:6-ra jobbnak bizonyult a világranglistán 49. helyen álló, eddig egyesben két, párosban viszont 14 tornán diadalmaskodó cseh Katerina Siniakovánál.

Úgy tűnik, igencsak jó formában van a tavalyi évet a világranglista 92. helyén záró Bondár Anna, aki idén a harmadik meccsét is megnyerte, ami egyben eddigi karrierje legnagyobb sikere. A selejtezőből indult magyar teniszező a főtábla nyitókörében két szettben, 7:5, 7:6-ra legyőzte a torna 8. kiemeltjét, a világranglistán 49. helyen álló cseh Siniakovát.

Bondár ezzel már nyolcaddöntős a Melbourne-ben zajló, 239 477 dollár (78 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán, ahol azzal az orosz Anasztaszija Potapova ellen lép pályára, aki jelenleg a 69. helyen áll a világranglistán.



És hogy teljes legyen a mai nap magyar sikere, Fucsovics Márton az amerikai Tommy Paul oldalán bejutott a negyeddöntőbe az Adelaide-ben zajló, 521 000 dollár (170 millió forint) összdíjazású, keménypályás férfi tenisztorna párosainak küzdelmében.

A magyar-amerikai duó - amely az Australian Openen is együtt szerepel majd - szetthátrányból fordítva, döntő rövidítésben 3:6, 6:4, 10-7-re verte az ötödik helyen kiemelt Matthew Ebden, John Patrick Smith ausztrál párost.

Főkép forrása:
Facebook/MTSZ

További cikkek