395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Őrület! 1 milliárd eurót sem sajnálna a Real Madrid Mbappéért!

10perc.hu
2022. 12. 22.

A királyi gárda elképzelése szerint a katari labdarúgó-világbajnokság gólkirálya a nyáron költözhetne Madridba négy esztendőre.

Alig ment le a függöny a világbajnokságon, máris elkezdődött a versenyfutás a vb gólkirályának kegyeiért. Kylian Mbappét ugyan 2024 nyaráig szerződés köti a PSG-hez, amely a segítségével – valamint a Katarban pályafutása csúcsára érő Lionel Messi és Neymar hathatós támogatásával – végre elhódítaná a Bajnokok Ligája trófeáját.

Ám ez egy cseppet sem érdekli a Real Madridot, melynek elnöke, Florentino Perez egyszerűen rajong a rövidesen 24 éves Mbappéért. Éppen ezért egy gigaajánlatot készül tenni a franciáért. A The Sun azt írja a Gazetta.it információira hivatkozva, hogy a királyi klub kész négy év alatt 1 milliárd eurót áldozni Mbappé megszerzésére.

Ebben a körülbelül 877 millió fontban az átigazolási díj 132 millió lenne, és benne lenne az aláírási bónusz és a jutalék is.

A csatár bérköltségére pedig 552 millió fontot szánna a Real. A gond csak az, hogy a PSG sem akarja elveszíteni Mbappét, azaz várhatóan ők is megteszik majd az ajánlatukat a játékosnak, hogy maradásra bírják.

Főkép forrása:
Fotó: DPPI Media/Morgese-Rossini

További cikkek