393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Nemzetközi sikerekre hajt Király Viktor

10perc.hu
2020. 12. 02.

Ma reggel a Rádió1 reggeli műsorában debütált Király Viktor új dala, a This Is How I Walk című slágere, melyet Bob Sinclair ad ki rövidesen.

A hangja, a tánctudása és a profizmusa mind-mind megvan ahhoz, hogy világsztár váljon belőle. Most végre az is megadatott Király Viktornak, hogy nemzetközi sztárok segítsék a munkáját, és ennek az lehet az eredménye, hogy nemzetközileg is elismert sztár legyen. A Megasztár korábbi győztese a belga Janee közreműködésével egy igazán ütős dalt hozott össze, melynek hazai premierje ma reggel volt Sebestyén Balázsék reggeli műsorában. A Rádió 1 hallgatóinak első véleménye igencsak kedvező volt a This Is How I Walk című dalról.


Igazán ütős dalt hozott össze Király Viktor és a belga világsztár, Janee       Fotó: facebook/királyviktor


És ami igazán a lényeg. Király Viktor elárulta, hogy egy igazi világsztár, a francia dj Bob Sinclair szinte beleszeretett a slágerbe, és a több mint fél éve megírt dalnak a kidását magára vállalta.


Bob Sinclair már fut, hogy le ne maradjon az új Király Viktor slágerről      Fotó: facebook/bob sinclair


 „Nagyon büszke és hálás vagyok , hogy végre megjelent az első nemzetközi kiadású dalom. Annyira megtetszett a legendás @bobsinclar -nek hogy ő fogja kiadni a saját lemez kiadóján keresztül! Huuuuu ez nagyot fog ütni! Mégegyszer NOV 20 Premier a @spotify-on" – írta ki az énekes egy korábbi Instagram posztjában.

Főkép forrása:
facebook/királyviktor

További cikkek