EUR: 370,55 Ft
USD: 346,73 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,99 Ft
RON: 74,60 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Micsoda veszteség! Tóth Andi után Marge is abbahagyja az éneklést

Szórakozás
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: TV2

My Way című dala a Music Television és a 1Music Channel tévéadók egyik leggyakrabban játszott darabja volt.

Tóth Andi a napokban fontos bejelentést tett, amivel sokkolta a rajongóit. A fiatal énekesnő abbahagyja az éneklést, mert már nem okoz neki boldogságot. Most újabb énekesnő jelentette be, hogy visszavonul az énekléstől. Marge – polgári nevén Batta Zsuzsanna – 2010 decemberében debütált ingyenesen letölthető And című albumával.

My Way című dala a Music Television és a 1Music Channel tévéadók egyik leggyakrabban játszott darabja volt, de a címadó szám a Petőfi Rádió lejátszási listájában is kiemelt helyen szerepelt. A 36 éves énekesnő egy hosszú Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy benne is hasonló érzések kavarognak, mint Tóth Andiban, ezért elgondolkodott a visszavonulásán.

„Az utolsó nagy koncertemen a Budapest Parkban. Megtörten, egy olyan karrier ívben, ahol a rosszabbnál, rosszabb döntések sorozatának áldozataként zuhantam lefelé mind szakmailag, mind emberileg” - olvasható Marge Instagram-oldalán. Kiemelte, "jó nekem, ha nem énekelek, mert amikor énekeltem, boldogtalan, elveszett, magányos és kihasznált voltam" - tette hozzá.