392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Máris a slágerlisták élén az ABBA!

10perc.hu
2021. 11. 13.
Máris a slágerlisták élén az ABBA!

A svéd együttes 1981-ben megjelent  utolsó albuma után a nemrég piacra dobott Voyage című 10 új dalt tartalmazó lemeze egy héttel a megjelenését követően nemcsak 200 ezer példány kelt el, de a brit és a német toplista élére került.

Ahogy arra számítani lehetett, a negyven év után újra aktív ABBA elképesztő sikert arat világszerte új albumával. A svéd együttes Voyage című albuma, amely 40 éve az első új dalokkal, megjelenése után egy héttel a brit és a német toplista élére került.

Egy másik rekordot is megdöntött a Voyage, amely nyolc év óta egy együttes legtöbb példányban eladott albuma lett. Utoljára a One Direction fiúbanda Midnight Memories című albuma büszkélkedhetett ezzel.



Négy éve nem volt példa popalbum esetében, hogy ilyen rövid idő alatt több mint kétszázezer példányban keljen el. Erre csak Ed Sheeran és a One Direction mellett csak Adele 25 című albuma volt képes.

Németországban is rekordot ért el a Voyage, több mint kétszázezres eladott példányával a slágerlista élére került. Az albumból többet adtak el, mint a német toplistán szereplő 100 albumból együttesen.

Főkép forrása:
The Guardian

További cikkek