388.95 Ft

362.02 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Frank Sinatra film készül DiCaprióval a főszerepben

10perc.hu
2024. 04. 21.
Frank Sinatra film készül DiCaprióval a főszerepben

Már régóta dédelgetett álma volt Martin Scorsesének, hogy filmre vigye Frank Sinatra életét.

A legendás rendező, Martin Scorsese visszatér régóta dédelgetett álmához, hogy elkészítse a hosszú ideje várt Frank Sinatra-életrajzot, Leonardo DiCaprióval a főszerepben. A filmben Jennifer Lawrence is szerepel majd, mint Sinatra második felesége, Ava Gardner - írja a Blikk.

Scorsese már régóta szerette volna elkészíteni a Sinatra-filmet, de korábban nézeteltérésekbe ütközött a néhai énekes családjával. Úgy tűnik azonban, hogy a rendező végre megtalálta a módját, hogy előre vigye a projektet, lenyűgöző színészgárdával a fedélzeten.

DiCaprio, aki már bizonyította tehetségét a zenei legendák ábrázolásában (Howard Hughes a Repülő milliomosban), tökéletes választásnak tűnik Sinatra szerepére. Lawrence pedig hozza a szükséges ragyogást és eleganciát, hogy életre keltse Ava Gardner alakját.

A film várhatóan nagy érdeklődést fog kiváltani a rajongók körében, akik már régóta várnak egy mélyreható és árnyalt ábrázolást Sinatra ikonikus életéről. Scorsese rendezői tehetsége, DiCaprio és Lawrence karizmája, valamint a lenyűgöző történet együttesen garantálja a sikert.

Főkép forrása:
Creative Commons/Boris Carmi

További cikkek