393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Jön a jövő mobilja a Samsungtól

10perc.hu
2020. 12. 04.

A Samsung egyik igazgatója maga tett ígéretet, hogy a jövőben könnyebbek és laposabbak lesznek az összehajtható készülékek.

A Samsung mobilos divíziójának igazgatója, Lee Jong-min szerint az összehajtható okostelefonok nem a meglévő mobilok kiterjesztései, hanem egy teljesen új kategóriát képviselnek. Erről a Samsung 2020-as befektetői fórumán beszélt az origo.hu beszámolója szerint. A cégvezető hozzátette, a jövőbeli megoldások laposabbak és könnyebbek is lesznek.


Az összehajtható okostelefonok egy teljesen új kategóriát képviselnek      Fotó: samsung.com


A Galaxy Z Fold 2 utódjára is ráférne a karcsúsítás, hiszen az előd 282 grammja helyett bár 263 grammos, de már 16,8 mm vastag összezárt állapotban. A Galaxy Z Fold szériánál ugyanakkor ez megbocsátható, hiszen a vásárlók a nagy kijelző miatt keresik a sorozatot, míg a Galaxy Z Flip lényege a könnyű hordozhatóság.


A cél a minőség és a használati élmény fokozása      Fotó: samsung.com


A jelentések szerint a Galaxy Z széria lesz a jövőben a Samsung igazi prémium termékvonala, és ennek a javára nyugdíjazzák a Galaxy Note szériát is. A Galaxy Z Fold 3 pedig annyiba kerülhet, mint a Galaxy Z Fold 2 (750 000 forint), mert szivárogtatók szerint a cél nem az árcsökkentés, hanem a minőség és a használati élmény fokozása.

Főkép forrása:
samsung.com

További cikkek