Otthon is különleges ételeket készíthetünk az egészséges, adalékmentes, helyi termelőtől vásárolható pesztóval a superfoodok kedvelői.
A pesztó nem más, mint növényekből készült, hagyományosan mozsárban préselt keverék, amibe különböző magvakat és sajtot is tehetnek. Helyet kaphat benne petrezselyem, rukkola, szárított paradicsom, gomba vagy épp cukkini. Pompás ebédet készíthetünk belőle prémium minőségben és többek közt szarvasgombás ízesítéssel.
A pesztó tökéletes választás, ha valami különlegeset, minőségit, ám mégis pofonegyszerűt szeretnénk otthon elkészíteni Fotó: pestogueso.com
A házi készítésű pesztó egészen más minőséget képvisel, mint a bolti választék: friss, kézműves, nem hőkezelt és nem pasztörizált. A pesztó tökéletes választás, ha valami különlegeset, minőségit, ám mégis pofonegyszerűt szeretnénk otthon elkészíteni. Így akár kamaszfiúk, dolgozó anyukák, főzni nem szerető apukák vagy elfoglalt üzletemberek kedvence lehet.
Pompás ebédet készíthetünk belőle prémium minőségben és többek közt szarvasgombás ízesítéssel Fotó: pestogueso.com
Ha üres a hűtő, pestóval akkor is 5 perc alatt teljes tápértékű ebédet készíthetünk. Csupa élő anyag van benne: a bazsalikom, a fokhagyma, a sajt, a magvak. Ehetjük pirítóshoz, tehetjük caprese salátába, de egészséges, gluténmentes barna rizsből készült tésztával a non plus ultra.
Hogy tetszett a cikk? Mondd el a véleményedet egy kattintással.
TetszettNem tetszettTámogasd a 10perc.hu hírportált!
Célunk fontos témákról írni, hitelesen, objektíven, csak a lényegre fókuszálva. Küldetésünk, hogy független, és elfogulatlan tájékoztatást biztosítsunk.
RÉSZLETEK!