393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

II. Erzsébet komolyan veszi a rasszista vádat

10perc.hu
2021. 03. 09.
II. Erzsébet komolyan veszi a rasszista vádat

A brit királyi család aggasztónak tartja azokat a problémákat, különösen a rasszizmussal kapcsolatos felvetéseket, amelyekről a sussexi hercegi házaspár, Harry és Meghan beszélt a velük készített televíziós interjúban.

Végre reagált a Buckingham-palota egy rövid közlemény erejéig Harry herceg és felesége, Meghan interjújára, melyet még a hétvégén adtak a világhírű műsorvezetőnek, Oprah Winfreynek. A CBS televízióban lement beszélgetésről a 10perc.hu is beszámolt, és az elhangzottak közül a legnagyobb port az kavarta, miszerint amikor Meghan várandós volt elsőszülött kisfiával, Archie-val, akkor Harrynek "valaki" a királyi családból felvetette, hogy a születendő gyermek bőrszíne "vajon mennyire lesz sötét", illetve ezért nem kaphatta meg a hercegi címet.

II. Erzsébet brit uralkodó a The Telegraph-ban is megjelent közleményben kijelentette, annak ellenére nagyon komolyan veszi a műsorban elhangzott rasszista vádakat, hogy az az udvar nem feltétlenül fogadja el tényként mindazt, amit Harry és Meghan a CBS televízió műsorában elmondott. A királynő úgy fogalmaz, bár egyes dolgokra nem feltétlenül emlékszik mindenki ugyanúgy, a felvetett problémákra meg fogják találni a megoldást.

Főkép forrása:
The Telegraph

További cikkek