393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Hoppá! Már három éves Vilmos herceg kisebbik fia!

10perc.hu
2021. 04. 25.
Hoppá! Már három éves Vilmos herceg kisebbik fia!

A brit királyi család tagja, a kicsi Louis éppen Szent György napján ünnepelte harmadik születésnapját.

Egymást követik a családi események a brit királyi családban. Ám amíg Fülöp herceg, II. Erzsébet férjének halála igencsak lesújtotta az egész családot, addig a királynő 95. születésnapja már oldotta ezt a hangulatot, igaz, péntek éjfélig mindent a gyásznak rendeltek alá. Ám Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermekének, Louis, vagy Lajos hercegnek a harmadik születésnapja már mosolyt varázsolt nemcsak a család, hanem a britek szívébe is.



A kis herceg éppen Szent György napján töltötte be harmadik életévét, és a szokásoknak megfelelően hivatalos fotók jelentek meg róla a brit sajtóban, cserébe a fotósok nem zaklatják a családot. A The Telegraph ünnepi cikkében például bemutatják azt a most készült fotót is, ahol az ünnepelt új kerékpárján ülve mosolyog bele a kamerába.

A britek imádják a kis Louist, aki szerintük a világ legtermészetesebb módján tud úgy édesanyja szemébe nézni, hogy azonnal le is veszi őt a lábáról. Louis egyébként nagyon örült az ajándékba kapott kerékpárjának, és már az első pillanattól kezdve úgy hajtotta azt, mintha eddigi három éve alatt mással nem is foglalatoskodott volna.



Tehát a kis Louis belépett a klasszikus hároméves korba, és sokan óva intik a trónörököst és feleségét, hogy vigyázzanak, mert a gyermek életében ilyenkor jönnek elő azok a tulajdonságok, amelyek később döntőek lehetnek. Bár a kis hercegfi eddigi fejlődése töretlen, nagy a szülök felelőssége, hogy ez így is maradjon.

Főkép forrása:
The Duchess of Cambridge

További cikkek