392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Hölgyeim, figyelem! Újra szingli a Forma-1 monacói sármőre, Charles Leclerc

10perc.hu
2023. 03. 26.
Hölgyeim, figyelem! Újra szingli a Forma-1 monacói sármőre, Charles Leclerc

A Ferrari villámgyors versenyzője tavaly december végén szakított barátnőjével, egy monacói milliárdos lányával, Charlotte Sine-nel.

A Forma-1 mezőnyének egyik legszexibb pilótája, mondhatni a legjobb parti a legtöbb ember szerint a monacói Charles Leclerc. A fiatal tehetség – aki tavaly sokáig a világbajnoki címért is versenyben volt – hosszú idő után szakított barátnőjével, és tavaly december óta a szinglik táborát erősíti – írta a life.hu.

Igazi álompasi, mégsem halmozza egyre-másra a skalpokat. Leclerc nem sokat beszél a magánéletéről, a bulvársajtó szerint pedig mindössze két hosszú kapcsolata volt eddig. Először az olasz származású modellel és influenszerrel, Giada Giannival volt együtt négy évig.

Azonban ez a kapcsolata véget ért, amikor a Ferrarihoz igazolt, ugyanis a pilóta úgy döntött, hogy minden idegszálával a munkájára szeretne összpontosítani. Ám nem sokáig bírta egyedül, és már a szakítása évében elkezdett randizni egy monacói milliárdos lányával, Charlotte Sine-nel, akivel egészen a tavalyi év végéig alkottak egy párt.


A RacingNews365 információi szerint a Ferraritól jelenleg évi 24 millió dolláros, átszámítva közel 9 milliárd forintos fizetést kap, emellett pedig szponzorpénzekből is bőven jut neki. A tulajdonában van három jacht és több ingatlan, valamint van egy több versenyautóból álló gyűjteménye is. Az Armani nagykövete és reklámarca, emellett több segélyszervezetet is támogat.

Barátai nagyon emberinek és közvetlennek írják le Leclerc-t, akinek nem szállt a fejébe a siker és a hatalmas vagyon. Három nyelven, franciául, olaszul és angolul is folyékonyan beszél, tud zongorázni és bármennyire elfoglalt, mindig jut ideje a szeretteire.

Hölgyeim, itt az igazi álompasi! Aki ráadásul most szingli…

Főkép forrása:
DPPI Media/Florent Gooden
Címkék:
#Forma 1

További cikkek