394.25 Ft

369.98 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Gubik Petra történelmi sikere a Sztárban sztár döntőjében!

10perc.hu
2023. 04. 10.

Ez az évad minden szempontból kiemelkedő, hiszen először győzött egy hölgy, és olyan sem volt még, hogy az első három helyezett nő lett volna.

A döntőben Valkusz Milán, Oláh Ibolya, Gubik Petra és Schoblocher Barbara csaptak össze, előadásaikkal pedig lenyűgözték a zsűri tagjait. Ezen a ponton már tényleg nagyon nehéz lehetett eldönteni, hogy a ki legjobb, hiszen mind zseniálisat alkottak.

A negyedik helyen végül Valkusz Milán végzett, akivel madarat lehetett volna fogatni, a ValMar duó tagja ugyanis már az előző héten úgy érezte neki kellett volna távoznia, és nem Trap kapitánynak. A zenész éppen ezért nagyon örült, hogy a három lány mehetett a végső döntőbe, és közülük kerül ki a győztes – számolt be a Blikk.

A nézők szavazatai alapján aztán megszületett a döntés, a Sztárban Sztár 9. évadának harmadik helyezettje Oláh Ibolya lett. A második helyen Schoblocher Barbara végzett, így a győztesnek járó trófeát Gubik Petra vihette haza, ezzel ő lett az ország legsokoldalúbb előadója 2023-ban.

Ezzel egyébként ő lett a műsor történetének első női győztese, de ez az évad minden szempontból kiemelkedő, hiszen olyan sem volt még, hogy az első három helyezett nő lett volna.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek