EUR: 372,00 Ft
USD: 346,63 Ft
CHF: 383,44 Ft
GBP: 428,19 Ft
RON: 75,01 Ft
RSD: 3,17 Ft

Mai névnap:

Friss és forradalmi az új SEAT Ibiza

Autó
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: SEAT

A megújult ötödik generáció egyre inkább digitalizált irányba halad, még kiemelkedőbb funkcionalitást, intuitív megoldásokat és minőséget kínálva a belső térben.

A SEAT felfrissíti Ibiza modelljét, amely az 1984-es bemutatása óta a márka sikerének egyik sarokköve. Az elmúlt 37 év tapasztalatai is megtalálhatók a modell ötödik, legújabb generációjában. A gyártó az új Ibizát szegmensének kulcsfontosságú modelljeként  szeretné Európában bevezetni. A friss és forradalmi autó az idei év harmadik negyedévében kerül gyártásba a Barcelona melleti üzemben.


Az új Ibiza hat különböző, benzinnel vagy sűrített földgázzal (CNG) működő hajtást kínál a 80 és 150 lóerő közötti tartományban     Fotó: SEAT


Az új Ibiza belső terét a továbbfejlesztett formanyelv, az egyre magasabb szintű hálózatba kapcsolhatósági megoldások és az új, még elegánsabb anyaghasználat jellemzi. Az utastér hangulatát tovább javítja a modern világítástechnika és a legkorszerűbb infotainment kijelzőrendszerek alkalmazása.


A modell belső terét az egyre magasabb szintű hálózatba kapcsolhatósági megoldások jellemzik     Fotó: SEAT


A motorháztető alatt az új SEAT Ibiza hat különböző, benzinnel vagy sűrített földgázzal (CNG) működő hajtást kínál a 80 és 150 lóerő közötti tartományban, amelyek manuális vagy kettős tengelykapcsolós DSG sebességváltóhoz csatlakoznak. Ezen kívül a SEAT Ibiza új vezetéstámogató rendszerek egész sorát vonultatja fel a nyugodt közlekedés érdekében.