393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Friss és forradalmi az új SEAT Ibiza

10perc.hu
2021. 04. 18.
Friss és forradalmi az új SEAT Ibiza

A megújult ötödik generáció egyre inkább digitalizált irányba halad, még kiemelkedőbb funkcionalitást, intuitív megoldásokat és minőséget kínálva a belső térben.

A SEAT felfrissíti Ibiza modelljét, amely az 1984-es bemutatása óta a márka sikerének egyik sarokköve. Az elmúlt 37 év tapasztalatai is megtalálhatók a modell ötödik, legújabb generációjában. A gyártó az új Ibizát szegmensének kulcsfontosságú modelljeként  szeretné Európában bevezetni. A friss és forradalmi autó az idei év harmadik negyedévében kerül gyártásba a Barcelona melleti üzemben.



Az új Ibiza belső terét a továbbfejlesztett formanyelv, az egyre magasabb szintű hálózatba kapcsolhatósági megoldások és az új, még elegánsabb anyaghasználat jellemzi. Az utastér hangulatát tovább javítja a modern világítástechnika és a legkorszerűbb infotainment kijelzőrendszerek alkalmazása.



A motorháztető alatt az új SEAT Ibiza hat különböző, benzinnel vagy sűrített földgázzal (CNG) működő hajtást kínál a 80 és 150 lóerő közötti tartományban, amelyek manuális vagy kettős tengelykapcsolós DSG sebességváltóhoz csatlakoznak. Ezen kívül a SEAT Ibiza új vezetéstámogató rendszerek egész sorát vonultatja fel a nyugodt közlekedés érdekében.

Főkép forrása:
SEAT

További cikkek