393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Feledékeny vagy? Ez a messenger opció emlékeztet a válaszadásra

10perc.hu
2023. 06. 07.

Egy a Messengerben található funkció segítségével, emlékeztetőt lehet küldeni válaszadóknak egy korábbi üzenetre. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy aktívabbak legyenek a beszélgetésekben és ne felejtsenek el válaszolni a kérdésekre.

Ezzel a Messenger funkcióval, amiről a Player cikke is beszámol, könnyedén küldhető emlékeztető a válaszadóknak. Ha egy beszélgetésben van egy fontos üzenet, amire még nem kapott választ a kérdező, egyszerűen meg kell érinteni az üzenetet majd egy ideig nyomva tartani. Ekkor megjelenik egy menü, ahol ki lehet választani a "felugratás" opciót. Így a válaszadó egy értesítést kap az emlékeztetőről, és könnyedén válaszolhat az adott üzenetre.

A funkció különösen hasznos lehet olyan beszélgetésekben, ahol könnyen elveszhetnek a fontos üzenetek vagy amikor az emberek hajlamosak elfelejteni válaszolni egy adott kérdésre vagy kérésre. Ez az új opció segítséget nyújt abban, hogy aktívabbak legyenek a felhasználók a beszélgetésekben és ne hagyjonak figyelmen kívül semmilyen fontos üzenetet.

A funkció az iPhone készülékeken hibátlanul működik, és habár a Meta súgója szerint Androidos-on is kellene, voltak akiknek nem sikerült a válaszokra emlékeztető opció kipróbálása - írja a 24.hu.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek