393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Ez már nem véletlen! Újabb olimpikon gyorskorcsolyázónk lett covidos!

10perc.hu
2022. 01. 25.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Liu Shaoang után a pekingi téli játékokra készülő címvédő magyar válogatott másik tagja, Varnyú Alex koronavírustesztje lett pozitív.

Lassan elkezdhetünk aggódni, ugyanis az olimpiai címvédő rövidpályás gyorskorcsolya válogatottunk még azelőtt elfogy, mielőtt elindulna Pekingbe. Ugyanis amint azt a 10perc.hu is megírta, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Liu Shaoang  adott tegnap pozitív Covid-tesztet, míg mára kiderült, hogy csapattársa, a szintén olimpiai csapattag Varnyú Alex lett covidos.

A magyar szövetség szerint Varnyú - akárcsak Liu Shaoang - tünetmentes, terhelhető, és állandó felügyelet mellett készül tovább az olimpiára. Az indulásukhoz öt egymást követő napon produkált negatív teszteredményre van szükség.

A szakmai és orvosi stáb folyamatosan monitorozza az összes csapattag egészségi állapotát és minden lehetőségre felkészült az optimális összetételű válogatott pekingi indulására. Szerda reggel a két érintett versenyző kivételével a short track-delegáció elutazik a kínai fővárosba.

Főkép forrása:
MTI/Illyés Tibor

További cikkek