EUR: 380,98 Ft
USD: 350,39 Ft
CHF: 382,48 Ft
GBP: 432,87 Ft
RON: 76,97 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Ez már nem véletlen! Újabb olimpikon gyorskorcsolyázónk lett covidos!

Sport
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Liu Shaoang után a pekingi téli játékokra készülő címvédő magyar válogatott másik tagja, Varnyú Alex koronavírustesztje lett pozitív.

Lassan elkezdhetünk aggódni, ugyanis az olimpiai címvédő rövidpályás gyorskorcsolya válogatottunk még azelőtt elfogy, mielőtt elindulna Pekingbe. Ugyanis amint azt a 10perc.hu is megírta, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Liu Shaoang  adott tegnap pozitív Covid-tesztet, míg mára kiderült, hogy csapattársa, a szintén olimpiai csapattag Varnyú Alex lett covidos.

A magyar szövetség szerint Varnyú - akárcsak Liu Shaoang - tünetmentes, terhelhető, és állandó felügyelet mellett készül tovább az olimpiára. Az indulásukhoz öt egymást követő napon produkált negatív teszteredményre van szükség.

A szakmai és orvosi stáb folyamatosan monitorozza az összes csapattag egészségi állapotát és minden lehetőségre felkészült az optimális összetételű válogatott pekingi indulására. Szerda reggel a két érintett versenyző kivételével a short track-delegáció elutazik a kínai fővárosba.