393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Eltiltották a trombitálástól Lagzi Lajcsit, aki kiderítette, ki terjeszt róla valótlanságokat - VIDEÓVAL

10perc.hu
2023. 03. 03.
Eltiltották a trombitálástól Lagzi Lajcsit, aki kiderítette, ki terjeszt róla valótlanságokat - VIDEÓVAL

Egy magánnyomozót fogadott fel a zenész, aki rájött arra, hogy Lajcsi stábjának egyik tagja áll a szivárogtatások mögött.

Már az otthonában lábadozik Galambos Lajos, akit szerdán szirénázó mentő szállított a tatabányai kórházba. A trombitaművész a Blikknek elmondta: egy távoli rokon volt mellette az otthonában, amikor rosszul lett.

„Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám” – mondta Lagzi Lajcsi, akit a kórházban a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól.

A beszélgetésben arra is kitért: úgy érzi magát, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. De még így is fel akarja venni a rátámadókkal a harcot, ám az meglepte, ki áll a kiszivárogtatott valótlanságok mögött.




„Nem szégyellem, magánnyomozót fogadtam, hogy megtudjam, ki szivárogtat rólam valótlan vagy félinformációkat. Amikor a nyomozás eredményeként megtudtam, hogy egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom, lelkileg padlóra kerültem. Biztos vagyok benne, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy kórházba kerültem” – állította a zenész.

Lajcsit felháborítja az is, hogy több pályatársa az ő baján próbál nyerészkedni. „Felhívtak, de nem igazán azért, hogy jobbulást kívánjanak nekem, hanem azért, hogy megkérjenek: ha kórházban kell maradnom, esetleg be kell vonulnom a börtönbe, szívesen átveszik a lekötött fellépéseimet, ajánljam már be őket a szervezőknek" – dohogott a zenész. – "És én még a barátaimnak hittem őket...” – tette hozzá a börtönbüntetését egyelőre megúszó zenész.

Főkép forrása:
RTL

További cikkek