393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Elesett az M0-ás, lassan megközelíthetetlen Budapest

10perc.hu
2023. 04. 20.
Elesett az M0-ás, lassan megközelíthetetlen Budapest

A fővárost elkerülő autóúton, a 76-os kilométernél történt baleset miatt még nagyobb a dugó a megszokott reggeli csúcson kívül is az M0-ást érintő utakon.

Az M0-s autóút északi szektorában, a 11-es főúti csomópont előtt baleset történt - öt autó ütközött a Budakalász felé vezető irányban -, emiatt a 76-os kilométer közelében torlódás alakult ki, a kocsisor immár lassan 2-3 kilométeres. A baleset kihat a fővárosba való bejutásra is, ugyanis már hatalmas a dugó a 11-es főúton Szentendre és Leányfalu összekötő szakaszán.

Több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, a 16-os és a 14-es kilométer között. A Nagy Duna-hídon munkavégzés miatt a négy sávból csak kettő járható, a forgalom egészen az M51-es autóútig torlódik vissza.

A többi, M0-ást érintő Budapest környéki utakon is egyre élénkebb a forgalom, jelentősen megnőtt a menetidő. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé, de torlódnak a járművek az M2-es autóúton, Dunakeszi térségében, a 2-es főúton, Dunakeszi átkelési szakaszán, a Fótot Csomáddal összekötő úton, Fót belterületén.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek