EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Egy volt barátnő zaklatja Berki Mazsiékat

Szórakozás
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: TV2

Egy fiatal budapesti nő rendszeresen oszt meg korábbi emlékeket Zoltánról, akivel évekkel ezelőtt egy párt alkotott, és a férfi kislányát a saját nevelt lányaként említi.

Noha a külvilág számára úgy tűnhet, hogy Berki Mazsi hónapok óta boldog párkapcsolatban él egy székesfehérvári vállalkozóval, Zoltánnal, most kiderült, árnyék vetődik közös életükre. Ugyanis a vállalkozó egyik exe folyamatosan zaklatja őket a közösségi oldalakon.

Egy fiatal budapesti nő rendszeresen oszt meg korábbi emlékeket Zoltánról, akivel évekkel ezelőtt egy párt alkotott, és a férfi kislányát a saját nevelt lányaként említi – írta a Blikk. A nő oldalán még most is elérhető két, 2019-es fotó, ahol szerelmesen ölelik át egymást Mazsi jelenlegi kedvesével. A szerelmesek azonban igyekeznek kizárni az életükből a hirtelen felbukkanó exbarátnőt.

„Mazsi és Zoltán egy párt alkotnak és jól érzik magukat együtt. Egyre komolyabb a kapcsolatuk, a múlt hétvégén is közösen voltak wellnessezni, de a hétköznapokban is sokat vannak együtt. Mazsi folyamatosan ingázik a budapesti lakása és párja székesfehérvári otthona között, nagyából a hét felét vidéken tölti” - árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.