392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Curtis: „Sosem akartam másodhegedűs lenni Majka mögött…”

10perc.hu
2023. 03. 23.
Curtis: „Sosem akartam másodhegedűs lenni Majka mögött…”

A botrányhős rapper őszintén beszélt arról, hogy a rendkívül sikeres duójuk miért is bomlott fel.

Amint azt sejteni lehetett, Majka és Curtis rendkívül sikeres duója a két rapper rendkívül erős egója és természetesen a pénz miatt nem működött egy idő után. Minderről Hajdú Péter Frizbi YouTube-csatornájának vallott Curtis – írta a Blikk.

Kiderült, hogy a nagy kibékülésük után miért nem sikerült együtt maradniuk. Curtis egy volt barátnővel felmelegített, ám mégsem működő kapcsolathoz hasonlította a kibékülésüket az ózdi rapperrel. Ráadásul sosem érezte egyenrangúnak magát, és nem is keresett annyit, mint kollégája.


Ha egy buli jól sikerült, az Majkáék jó bulija volt, Curtis teljesen háttérbe szorult     Fotó: Instagram/Curtis


„Nem működött együtt, olyan volt ez a kapcsolat, mint amikor újra megpróbálod az exeddel, úgysem fog működni. Egyre több és erősebb súrlódás volt szakmai szinten is, és összességében majdnem mindenben volt vita, konfliktus. Anyagilag sem voltunk egy szinten, ha ugyanannyit kerestem volna, mint Majka, akkor nem jártam volna szóló haknizni” – állította Curtis.

Mint elmondta, manapság a közönség Curtis-dalról és koncertről beszél, míg korábban minden fellépésüket Majkáék remeklésének tartották.

„De az nem Majkáék volt, hanem az egy közös buli. Én nem akartam másodhegedűs lenni. Rólunk kellett volna szólnia mindennek, de csak róla szólt. Évek alatt tettem azért annyit, mint szövegírásban, zeneileg, jelenlétben, hogy ez egyenrangúvá emeljen a produkcióban” – magyarázta a rapper.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek