EUR: 370,55 Ft
USD: 346,73 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,99 Ft
RON: 74,60 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Bombázó lett Adele! Véget vetett az alkoholizmusának, életmódot váltott és 50 kilót fogyott

Szórakozás
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Instagram/Adele

Az énekesnő a koronavírus-járvány alatt délelőttönként négy üveg bort ivott meg, annyira kilátástalannak látta a helyzetét.

Eddig nem hallott drámai titkokat árult el magáról Adele a nagyszabású Las Vegas-i koncertsorozata utolsó estéjén. A brit énekesnő bevallotta, a koronavírus-járvány alatt alkoholproblémákkal küzdött és olyan súlyos volt a helyzet, hogy rádöbbent, le kell tennie a poharat – számolt be minderről a thescottishsun.com.

„A Covid idején sokan voltunk így vele, hogy rendszeresen ittunk, másképpen nehéz lett volna elviselni a kilátástalanságot. Emlékszem egy napra a járvány alatt, azt vettem észre, hogy tizenegy óra van és már megittam négy üveg bort Minden ismerősöm részegeskedett a karantén ideje alatt, ez egy jelenség volt” – vallotta be Adele.

A Grammy-díjas angol énekesnő nehéz időszakon van túl, hiszen az apja, Mark Evans két évvel ezelőtt 57 esztendősen bélrákban meghalt. Ráadásul szintén 2021-ben elvált volt férjétől, a 48 éves Simon Koneckitől. Egyik családi traumát sem volt könnyű feldolgozni, de sikerült neki.


Mostanában jól alakulnak Adele dolgai     Fotó: Instagram/Adele


Ebben az is közrejátszott, hogy életmódot váltott. Önerőből megpróbált leszokni az alkoholfogyasztásról és a cukrot is száműzte az étrendjéből. Ennek köszönhetően az elmúlt években több mint 50 kilót fogyott. Igaz, néha-néha egy pohár bort megenged magának – írta a Blikk.

Az tény, hogy mostanában jól alakulnak a dolgai, hiszen több mint 100 millió lemezt adott el. A Las Vegas-i koncertsorozata kasszasiker, csak az első turnéval 16 millió dollárt (5,6 milliárd Ft-ot) keresett és júniusban jön a folytatás. Rá­adásul amellett, hogy a szerelem is rátalált – a sportügynök Rich Paul már el is jegyezte –, 10 éves kisfia, Angelo vele él, és elfogadta mostohaapaként választottját.