392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Bombázó lett Adele! Véget vetett az alkoholizmusának, életmódot váltott és 50 kilót fogyott

10perc.hu
2023. 03. 30.
Bombázó lett Adele! Véget vetett az alkoholizmusának, életmódot váltott és 50 kilót fogyott

Az énekesnő a koronavírus-járvány alatt délelőttönként négy üveg bort ivott meg, annyira kilátástalannak látta a helyzetét.

Eddig nem hallott drámai titkokat árult el magáról Adele a nagyszabású Las Vegas-i koncertsorozata utolsó estéjén. A brit énekesnő bevallotta, a koronavírus-járvány alatt alkoholproblémákkal küzdött és olyan súlyos volt a helyzet, hogy rádöbbent, le kell tennie a poharat – számolt be minderről a thescottishsun.com.

„A Covid idején sokan voltunk így vele, hogy rendszeresen ittunk, másképpen nehéz lett volna elviselni a kilátástalanságot. Emlékszem egy napra a járvány alatt, azt vettem észre, hogy tizenegy óra van és már megittam négy üveg bort Minden ismerősöm részegeskedett a karantén ideje alatt, ez egy jelenség volt” – vallotta be Adele.

A Grammy-díjas angol énekesnő nehéz időszakon van túl, hiszen az apja, Mark Evans két évvel ezelőtt 57 esztendősen bélrákban meghalt. Ráadásul szintén 2021-ben elvált volt férjétől, a 48 éves Simon Koneckitől. Egyik családi traumát sem volt könnyű feldolgozni, de sikerült neki.


Mostanában jól alakulnak Adele dolgai     Fotó: Instagram/Adele


Ebben az is közrejátszott, hogy életmódot váltott. Önerőből megpróbált leszokni az alkoholfogyasztásról és a cukrot is száműzte az étrendjéből. Ennek köszönhetően az elmúlt években több mint 50 kilót fogyott. Igaz, néha-néha egy pohár bort megenged magának – írta a Blikk.

Az tény, hogy mostanában jól alakulnak a dolgai, hiszen több mint 100 millió lemezt adott el. A Las Vegas-i koncertsorozata kasszasiker, csak az első turnéval 16 millió dollárt (5,6 milliárd Ft-ot) keresett és júniusban jön a folytatás. Rá­adásul amellett, hogy a szerelem is rátalált – a sportügynök Rich Paul már el is jegyezte –, 10 éves kisfia, Angelo vele él, és elfogadta mostohaapaként választottját.

Főkép forrása:
Instagram/Adele

További cikkek