392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Beszűkült randilehetőségek, jöhet a netes találka

10perc.hu
2020. 12. 01.
Beszűkült randilehetőségek, jöhet a netes találka

Meg kell találnia mindenkinek azokat a lehetőségeket, hogy ne kelljen lemondaniuk a párkeresésről.

Jócskán beszűkült az élettere mindenkinek az elmúlt hetekben. Kiestek az esti programok, ami eddig elegendő társas érintkezést biztosított. De vajon le kell-e mondanunk arról, hogy ebben az időszakban párt találjunk? Nos, nem feltétlenül kell lemondania bárkinek a párkeresésről. Igaz, hogy elsősorban az online felületek használata lendült fel az utóbbi időszakban, és az ismerkedés az internetes térbe szorult vissza. Ugyanakkor egy társkereső profilt regisztrálni pedig pofonegyszerű.

Hinni kell abban, hogy a társkeresők nagyon hasznosak, főleg akkor, ha arra használja őket mindenki, amire ténylegesen valók. Sokan ugyanis az appok használatával spórolnák meg az ismerkedési szakaszt, és a monitor mellett próbálják kitalálni, a másiknak milyen hibái lehetnek. Ez egyenes út a csalódáshoz, hiszen általában kiderül: az adott személy teljesen más az életben, mint amilyennek elképzelik őt a világhálón keresztül.




Száraz Gábor párválasztási szakember szerint az első hibát akkor követik el az ismerkedni vágyók, amikor kitöltetlenül hagyják a profiljukat. Sok esetben nincsen bemutatkozás, és ez bizony nem könnyíti meg a döntést, hiszen a bemutatkozás segítene kiindulópontot adni a kommunikációhoz. Persze jogos kérdés, hogy érdemes-e energiát fektetni a randizásba, ha már találkozni nem lehet. A válasz: mindenképpen. Sőt, az első találkozó előtt nem árt néhány levél után telefonon vagy videochaten kommunikálni a másik féllel.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek