393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Beleáll a nézőkért vívott harcba az RTL! Sorozat készül a Valami Amerikából, viszont nem lesz idén Konyhafőnök VIP

10perc.hu
2023. 03. 07.
Beleáll a nézőkért vívott harcba az RTL! Sorozat készül a Valami Amerikából, viszont nem lesz idén Konyhafőnök VIP

A kereskedelmi televízió elveszítette a 2022-es őszi-tél eleji csúcsszezont a TV2 ellen, ezért jelentősen változtat a műsorpolitikáján az RTL.

Sokak számára meglepő módon – többéves nézettségi elsőség után – nem az RTL, hanem a TV2 nyerte a tavalyi esztendő utolsó harmadának nézettségi versenyét. Az előbbi kereskedelmi televíziós csatorna semmiképpen nem akar ebbe belenyugodni, és a nézők visszacsalogatása érdekében Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes több változást is bejelentett az RTL műsorterveivel kapcsolatban – írta a Blikk.

A visszaesés egyértelműen arra ösztönzi őket, hogy még több új műsorral készüljenek, valamint új formátumokat is szeretnének bevezetni. Bár a sokak által kedvelt Drága örökösök 5. évada után a 6. is érkezik majd, a 2023-as őszi szezonban sokkal változatosabb tartalmak lesznek a csatornán.

Ennek egy része lesz az X-Faktort váltó The Voice című tehetségkutató, valamint egy sorozat, amelynek a készítője Kalamár Tamás, a Barátok közt producere. A hamarosan már forgató Kalamárnak a több mint két évtizeden át futó sorozaton kívül olyan alkotásokat köszönhet a csatorna, mint a Szeress most!, az Oltári csajok vagy a Bátrak földjén. Egy teljesen magyar, saját fejlesztésű napi sorozatot készít majd, amelyet a főcsatornán, az RTL-en mutatnak majd be.


A sokak által kedvelt Drága örökösök 5. évada után a 6. is érkezik majd      Fotó: RTL


Ugyanakkor jelentősen csökken a 2022-ben nagy arányban megjelenő, gasztro típusú tartalom. Idén nem lesz új évada a Mestercukrásznak, valamint a Konyhafőnök VIP-nak sem. Utóbbinak azonban a civil versenyzőkkel készülő változatából készül új évad, amely idén biztosan látható lesz a képernyőn.

Az egyre népszerűbb RTL+ nevű streamingoldalra is terveznek újításokat. Ilyen lesz például egy, a Valami Amerika trilógiából készülő sorozat, amelyet Herendi Gábor készít majd, valamint új évadot kap a Mellékhatás című sorozat, illetve Sebestyén Balázs műsora, a Gyertek át! is.

Főkép forrása:
port.hu
Címkék:
#Sorozat

További cikkek