EUR: 380,99 Ft
USD: 349,85 Ft
CHF: 381,85 Ft
GBP: 432,66 Ft
RON: 76,95 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Az állami kitüntetései után az ingatlanjaitól is szabadulni akar Lagzi Lajcsi

Szórakozás
10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: ingatlan.com

13 millió eurós, azaz több mint 5,1 milliárd forintos irányáron ismét piacra dobta mocsai luxusbirtokát a börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi.

Lassan 7 éve, letartóztatása után határozta el magát először Lagzi Lajcsi, hogy eladja mocsai birtokát. Akkor 2,6 milliárd forintnyi euró volt az irányár, viszont a tranzakció nem jöhetett létre, hiszen a kúriát egy időre bűnügyi zár alá vették. Aztán 2022-ben reppent fel újra a hír, hogy válása után Lagzi Lajcsi teljesen felszámolja korábbi életét.

Jött az újabb hirdetés, és a mulatóssztár 10 millió eurót, azaz akkori forintárfolyamon közel 3,6 milliárd forintot szeretett volna kapni a 2000 négyzetméteres, 30 szobás kúriáért. Azóta viszont nem volt hír arról, hogy Lagzi Lajcsi sikerrel értékesítette volna a kúriát.

A börtönbüntetésre ítélt zenész ismét piacra dobta az egykori Esterházy-kúriát. A friss irányár 13 millió euró, vagyis mai forintárfolyamon 5 milliárd 128,5 millió forint. Ezért az összegért az egész birtokot viheti a vevő, tehát a 13061 négyzetméteren elterülő fő- és melléképületeket, a több mint 100 éves ősparkot és a 120 hektáros tavat is – tudta meg a Pénzcentrum.


Egy darabig úgy sem lesz szüksége saját ingatlanra Galambos Lajosnak    Fotó: Facebook/Galambos Lajos


Lagzi Lajcsi teljesen felszámolja ingatlanvagyonát, ugyanis piacra dobja a budai Sas-hegyen fekvő luxusházát is. Nem használja ki a család, ezért eladja 22 szobás villáját, amely a szakértők szerint kb. 400 millió forintot érhet.

„Nem vertem a mellemet, hogy van a Sas-hegyen egy házam. Most sem verem. El akarom adni, mert úgy alakult a helyzet. Aztán jött olyan, aki azt mondta: Hát, adok érte ennyit, mert neked most úgyis kell a pénz. A pénz mindig kell, de azért hülye nem vagyok, az eszem nem ment el” – mondta a Pénzcentrum kérdésére Galambos Lajos.