EUR: 380,98 Ft
USD: 350,39 Ft
CHF: 382,48 Ft
GBP: 432,87 Ft
RON: 76,97 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Autószerviz – kizárólag nőknek

Autó
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: Pixabay

Rendhagyó üzlet vezérelte az első olyan magyar autószervíz ötletét, ahol a női ügyfelekre építenek, ráadásul a budapesti műhelyben a pult túloldalán is szakértő nők várják a kuncsaftokat.

Sok nőnek ismerős lehet az érzés, amikor a férfiak körülötte autókról, alkatrészekről, futóműről, fékbetétekről beszélnek és ő csak áll ott csöndben. Vagy amikor vezetés közben hallja, érzi, hogy valami nincs rendjén a gépjárművével, de fogalma sincs, mi lehet a probléma. Az pedig még nagyobb nehézséget okoz, hogy ezt elmondja a szerelőnek.

Nos, úgy tűnik, innentől kezdve a hölgyek ilyen gondja – legalábbis egyelőre egy szervízben – megoldódni látszik. ugyanis Budapesten megnyílt Magyarország első kifejezetten nőknek kialakított autószervize, ahol nem fogja magát senki rosszul érezni bizonytalansága miatt.


Ha egy hölgy nem tudja elvinni a szervízbe az autóját, az Autószerviz Nőknek kérésre házhoz megy az autóért és vissza is viszi azt    Fotó: Pixabay


„A Green Car Prémium Szerviz égisze alatt működő autószervizben tudjuk, hogy nehéz egy férfi közegben úgy megnyilvánulni, hogy ne legyen zavarban az ember lánya, ezért ebben az autószervizben nem férfiaknak kell átadni az autót. Szakértő nők várják az ügyfeleket, hogy segítsenek eligazodni a szerviz rejtelmeiben” - mondta Deierl Anita, a cég ügyvezetője.

Arra is van megoldás, ha egy hölgy nem tudja elvinni a szervízbe az autóját. Az Autószerviz Nőknek kérésre házhoz megy az autóért és vissza is viszi azt. Jól jöhet ez a lehetőség, ha valaki elfoglalt, egyedül él, nem tudja megoldani a visszafuvart vagy csak kényelmi megoldásokra vágyik. Így mindenki azzal töltheti az idejét, amivel csak szeretné, amíg autóját megjavítják.