EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Ugyanannak a cégnek a sofőrei okozták az elmúlt napok buszbaleseteit

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
4 hónapja
Kiemelt kép: Facebook/Facebook/Hasičský a záchranný zbor

Egy ceglédi székhelyű cég busza szenvedett balesetet Szlovákiában, míg egy másik járműve múlt pénteken tarolt le több autót a budapesti Széll Kálmán téren.

Vajon véletlen, vagy a Sors furcsa fintora? Az RTL Híradó értesülései szerint ugyanis ugyanannak a ceglédi székhelyű cégnek a busza szenvedett hétfőn balesetet Szlovákiában – egy ember meghalt, ketten kómában vannak, nyolc ember állapota válságos –, amelynek egy másik járműve több autót is letarolt a budapesti Széll Kálmán téren múlt pénteken.

A Szlovákiában szerencsétlenül járt utasok főként budapestiek és miskolciak voltak, akik egy ötnapos kirándulásra indultak Csehországba. A kirándulókat egy ceglédi székhelyű busztársaság szállította, amely a honlapja alapján 10 éve foglalkozik személyszállítással. Az RTL Híradó telefonon elérte a tulajdonost, ám ő azt mondta, hogy Szlovákiában van és a nyomozás lezártáig nem nyilatkozik.

Ugyanennek a cégnek a busza tarolt le öt autót és egy villanyoszlopot május 12-én a budapesti Széll Kálmán téren, miután a sofőr meghalt a volán mögött, a férfit a mentők a helyszínen újraélesztették, majd kórházba szállították. A baleset során más nem sérült meg.