EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Feledékeny vagy? Ez a messenger opció emlékeztet a válaszadásra

Tech és tudomány
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: Pixabay

Egy a Messengerben található funkció segítségével, emlékeztetőt lehet küldeni válaszadóknak egy korábbi üzenetre. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy aktívabbak legyenek a beszélgetésekben és ne felejtsenek el válaszolni a kérdésekre.

Ezzel a Messenger funkcióval, amiről a Player cikke is beszámol, könnyedén küldhető emlékeztető a válaszadóknak. Ha egy beszélgetésben van egy fontos üzenet, amire még nem kapott választ a kérdező, egyszerűen meg kell érinteni az üzenetet majd egy ideig nyomva tartani. Ekkor megjelenik egy menü, ahol ki lehet választani a "felugratás" opciót. Így a válaszadó egy értesítést kap az emlékeztetőről, és könnyedén válaszolhat az adott üzenetre.

A funkció különösen hasznos lehet olyan beszélgetésekben, ahol könnyen elveszhetnek a fontos üzenetek vagy amikor az emberek hajlamosak elfelejteni válaszolni egy adott kérdésre vagy kérésre. Ez az új opció segítséget nyújt abban, hogy aktívabbak legyenek a felhasználók a beszélgetésekben és ne hagyjonak figyelmen kívül semmilyen fontos üzenetet.

A funkció az iPhone készülékeken hibátlanul működik, és habár a Meta súgója szerint Androidos-on is kellene, voltak akiknek nem sikerült a válaszokra emlékeztető opció kipróbálása - írja a 24.hu.