EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Hiába smúzol a Los Angeles-i elitnek Meghan Markle, nem kérnek belőle

Szórakozás
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: RTL/MTI/EPA

Harry herceg felesége egyedül járja a partykat, de mindenki udvariasan elutasítja a barátkozást a párral.

Meghan Markle már szinte kétségbeesetten próbál beférkőzni a Los Angelesi elitbe, de társasági elit nem kér belőle. Egymás után járja a partykat Los Angelesben Meghan Markle, de férje, Harry herceg azokra nem tart vele – írta a The Sun brit bulvárlap, egy, a város társasági életével foglalkozó újságírónőre hivatkozva.

Petronella Wyatt elmondta, hogy a hercegi pár közelében lakó barátai rendszeresen belebotlanak Markle-be a különböző partykon, és hozzátette: Harryt általában otthon hagyja. Tim Dillon amerikai humorista és podcaster pedig arról beszélt, hogy a hírességeknek már kezd elegük lenni Meghan Markle-ből, aki jellemzése szerint kétségbeesetten próbál bejutni különböző hollywoodi partikra, és a Los Angelesi elitbe, de próbálkozásait már kinevetik – számolt be minderről az rtl.hu.

Dillon elmondta, hogy volt egy hírességekkel teli hollyywoodi bulin, ahol többen is megmutatták neki a Markle-től kapott üzeneteket, amikben arra kéri őket, hogy „lógjanak együtt”, de ezeken már csak nevetnek, és udvariasan nemet mondanak neki. Semmi mást nem akarnak, csak együtt lógni hírességekkel – mondta Dillon, aki érti, hogy miért csinálják, és még tiszteli is az erőfeszítést, de be kellene látniuk, hogy nem működik.