EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Jön az újabb botrány a brit királyi családban! Elválnak Harry hercegék?

Külföldi hírek
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: BBC

Diana egykori bizalmasa szerint nincs esélyük egymás mellett: „Mindnyájan tudjuk, hogy úgyis bekövetkezik…”

Harry herceg és Meghan hercegné házassága évek óta az egyik legmegosztóbb téma a brit királyi családdal kapcsolatban. A herceg és feleségének szerelmi története enyhén szólva nem volt botránymentes, ráadásul most éppen a lehetséges válásukon csámcsog a sajtó.

Paul Burrell, a néhai Diana hercegné egykori inasa és fő bizalmasa is nyomon követte a pár életét, és erős véleményt alakított ki róluk. Burrell úgy véli, Meghan a csáberejével és a szépségével befolyásolta és manipulálta Harryt. Abban is biztos, hogy egy napon erre Harry ráébred majd, és akkor véget vet a kapcsolatuknak – írta a Blikk.

„Nincs kétségem afelől, hogy ez megtörténik, hiszen mindnyájan tudjuk, hogy úgyis bekövetkezik ez a forgatókönyv. Amikor ez végbemegy, Harry visszatér az Egyesült Királyságba. Szerintem az apja, a király és a bátyja, a walesi herceg is tárt karokkal fogadja majd őt” – fogalmazott a férfi.

Harry egyébként tisztában van azzal, hogy ha most hagyná el Meghant, soha többé nem láthatná a gyermekeit. „Szeretné látni, hogyan nőnek fel a gyerekei. Ha most kilépne a kapcsolatból, elveszítené a gyerekeit, akiket Meghan Amerikában tartana, Harry pedig nem láthatná őket” – mondta Paul Burrell.