EUR: 388,45 Ft
USD: 370,45 Ft
CHF: 403,19 Ft
GBP: 448,76 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,31 Ft

Elég időt szánsz önmagadra? Egy tipp, hogy töltsd el az énidőt (x)

Életmód hírek
10perc.hu
2 éve
Szponzorált tartalom
Kiemelt kép: freepik.com

Az énidő csak Rólad szól, az az idő, amelyet önmagadnak szentelsz, és a lelki békét, a feltöltődést, a fejlődést, az önismeretet, vagy a pihenést szolgálja.

A jelenlegi helyzetben, amikor időnk nagy részét otthon töltjük, korlátozottak a szabadidős programok és az életünk szinte teljesen a feje tetejére állt, könnyen eluralkodhat rajtunk a türelmetlenség, feszültség és fásultság.

Fontos, hogy ne feledkezzünk meg önmagunkról, biztosítsunk több “énidőt” a testünknek, hogy jobban lépést tudjon tartani elménkkel ebben a stresszes időszakban.

Kiváló ötlet olykor elmenni egy thai masszázsra, ami nem egy erőteljes kezelés típus, mivel a testen található energetikai pontokra gyakorol hatást. Célja az erővonalak felszabadítása, a test ellazítása és az esetleges fájdalmak csökkentése.

A folyamatos ülőmunka, a kevés mozgás, vagy épp a túlzott igénybevétel felborítja természetes energia-háztartásunkat. Ennek rengeteg ártó velejárója van, úgy, mint fáradékonyság, kialvatlanság, ingerlékenység, valamint a negatív életérzés mindennapossá válása.


A szakszerűen végzett masszázs számtalan módon regenerálja a mindennapokban megfáradt testünket és lelkünket, így jelentősen hozzájárulhat szellemi és fizikai frissességünk megőrzéséhez, visszaszerzéséhez.

Budapesten, a Gyömrői út 99. alatt található a Thailine masszázs szalon, amely ebben a különleges helyzetben is a biztonságot tartja a legfontosabbnak, a profi munka mellett. Ez azt jelenti, hogy a lehető legmagasabb prevenciós intézkedésekkel folynak a kezelések, és mindent megtesznek a vendégeik és munkatársaik egészségének megóvásáért.

A munkatársak szakképzett, okleveles thai masszőzök (női masszőr), akik Thaiföldön tanulták ki a hivatásuk csínját-bínját: mind a négyen magasan képzettek, nemzetközi színvonalú oktatási programban vettek részt, és egytől egyig nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.A Thailine masszőz hölgyei: Lin, Nam, My és Nana. És igen, itt valóban thai hölgyek masszíroznak minden nap 9 és 19 óra között a legszigorúbb óvintézkedéseket betartva.

Bővebb információ a Thailine masszázs szalon weboldalán található, de van lehetőség online időpontfoglalásra is a https://thailine-szalon.reservio.com honlapon.