Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Egy új funkcióval dobhatjuk fel képeinket Instagramon

10perc.hu
2024. 08. 29.
Egy új funkcióval dobhatjuk fel képeinket Instagramon

Az Instagram új funkciókkal bővíti szolgáltatásait, amelyekkel a felhasználók mostantól szöveget és matricákat helyezhetnek el a fotóikon.

Az Instagram két új funkcióval bővíti platformját, amelyeket hamarosan a magyar felhasználók is kipróbálhatnak. Az egyik újdonsággal szövegeket adhatunk a képekhez, míg a másik lehetőséggel egy másik fotót helyezhetünk matricaként a posztolásra szánt kép fölé - közölte a hvg.

A funkciók használata egyszerű: a posztolásra kiválasztott kép szerkesztésekor a felhasználók a szöveg gombot megérintve adhatnak hozzá feliratot, vagy a galéria jobb felső sarkában található gomb segítségével helyezhetnek el egy másik képet.

A matricához kezdetben öt alakzat közül választhatunk, amelyek téglalap, négyzet, kör, szív és csillag formájában érhetők el. Az Instagram már bejelentette az új funkciók érkezését, így a magyar felhasználók számára is rövidesen elérhetővé válik ez az izgalmas bővítés. Érdemes rendszeresen ellenőrizni az alkalmazás frissítéseit Androidon és iPhone-on egyaránt.

Egyelőre nem tudni, hogy a funkciók elérhetők lesznek-e a webes verzióban is.



Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Instagram

További cikkek