Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Szuperlájk funkcióval kísérletezik az Instagram

10perc.hu
2024. 07. 28.
Szuperlájk funkcióval kísérletezik az Instagram

Az Instagram a YouTube-ról és Tinderről ismert szuperlájk funkció bevezetésével kísérletezik. Az elképzelések szerint a felhasználók naponta egy szuperlájkot használhatnának.

A Threads alkalmazás bevezetése után az Instagram újabb fejlesztésekkel készül: a platform fejlesztői a szuperlájk funkcióval kísérleteznek, amit a Social Media Today is megerősített. Ez az új lehetőség az Insta-történetekre való reagálást tenné lehetővé, és napi egy szuperlájkot engedélyezne - számolt be róla a Startlap.

Vajon fizetni kell majd a szuperlájkokért?

A YouTube és a Tinder felhasználói már ismerhetik a szuperlájk funkciót, amely az átlagon felüli tetszést fejezi ki. Mindkét platformon a szuperlájk csak az előfizetők számára érhető el. Még nem tudni, hogy az Instagram is fizetőssé teszi-e ezt az új funkciót.

A jelenlegi tervek szerint a felhasználók csak napi egy alkalommal használhatnák a szuperlájkot. A szuperlájk lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók kiemelt figyelmet szenteljenek egy adott bejegyzésnek, ami az Instagram algoritmusának is hasznos visszajelzést nyújtana a személyre szabott tartalmak érdekében.

Főkép forrása:
illusztráció
Címkék:
#Instagram

További cikkek