Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Tényleg piacra dobja a Huawei a világ első háromrétegű telefonját?

10perc.hu
2024. 07. 14.
Tényleg piacra dobja a Huawei a világ első háromrétegű telefonját?

Friss jelentések szerint a Huawei készen áll arra, hogy bemutassa az iparág első háromrétegű, összehajtható okostelefonját.

Az Android Headlines cikkében közölt információk szerint a Huawei vezető szerepet vállal ebben a technológiai versenyben. A Huawei új készüléke, melyet először mutatnak be a piacon, ígéretes előrelépés lehet az okostelefonok fejlődésében. 

A gyártó innovatív megoldásai és technológiai előnyei alapján várható, hogy versenytársai jelentős hátrányban maradnak majd, legalábbis egy ideig.

A Samsung jelenlegi vezető szerepétől eltérően, akik továbbra is a hajtogatható készülékek vékonyításán dolgoznak, a Huawei előtérbe helyezi a háromrétegű hajtogathatók vékonyításának fontosságát. 

Az Ice Universe megjegyzése szerint a Samsung technológiai megoldásai egyelőre elmaradnak a Huaweiétól.

A Huawei stratégiája szerint a háromszorosan összecsukható okostelefonoknak vékonyaknak kell lenniük, hogy valóban vonzó alternatívát nyújtsanak a felhasználók számára. A gyártó által tervezett Mate X5 már most jelentős előnyben van a versenytársakkal szemben, amelyek készülékei lényegesen vastagabbak.

Míg más kínai gyártók is lépéseket tettek a vékonyabb hajtogatható készülékek irányába, a Huawei továbbra is előtérben van a technológiai fejlődésben.

Címkék:
#Tudomány

További cikkek