Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Többen felháborodtak az Instagram új funkciója miatt

10perc.hu
2024. 06. 03.
Többen felháborodtak az Instagram új funkciója miatt

Az új funkció több felhasználó számára megjelent az Instagramon.

Az Instagram felhasználók körében nagy felháborodást váltott ki az új reklámformátum, melyről az Android Authority számolt be. Egyes felhasználók észrevették, hogy a hírfolyam görgetése közben hirtelen reklámok jelennek meg, amelyeket legalább 3-5 másodpercig nézniük kell, mielőtt tovább görgethetnének.

A reklámok alatt az "Ad break" felirat látható egy visszaszámlálóval, ami jelzi, mennyi idő van hátra a reklám végéig. A Meta hivatalosan még nem jelentette be ezt az újítást, ezért sok felhasználó értetlenül és idegesen fogadta a változást. Korábban az Instagram hirdetései szinte észrevétlenül olvadtak bele a hírfolyamba, így kevésbé zavarták a felhasználókat - közölte a 24.hu.

Most azonban más a helyzet: a Redditen és az X-en sokan panaszkodnak az új reklámok miatt, és néhányan már a platform elhagyásával is fenyegetőznek. A több ezer követővel rendelkező fotós, Rob Moses például azt írta, hogy inkább átköltözik a TikTok-ra.

A reklámszünetek egyelőre csak bizonyos felhasználóknál jelennek meg, ami arra utalhat, hogy a Meta még kísérletezik az új funkcióval, és az is lehet, hogy végül nem vezetik be széles körben.




Címkék:
#Instagram

További cikkek