Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Sebestyén Balázs DJ Otiként lép fel a Budapest Parkban

10perc.hu
2024. 10. 17.
Sebestyén Balázs DJ Otiként lép fel a Budapest Parkban

Sebestyén Balázs, Magyarország egyik legismertebb televíziós és rádiós műsorvezetője, egy új oldalát is megmutatja rajongóinak.

DJ Otiként fog fellépni a Budapest Parkban 2025. augusztus 19-én. Bár sokan nem tudják róla, Sebestyén már egy ideje hobbiként DJ-zik, és nyáron nagy sikerrel debütált Siófokon a Plázson - közölte a Telex.

A műsorvezető nemrég közösségi oldalán jelentette be ezt az újabb izgalmas fellépést. Posztjában humorosan utalt DJ-karrierjének lendületes indulására, külön kiemelve, hogy Siófokon olyan bulit csinált, „hogy az idei tanévkezdésre kénytelenek voltak kibővíteni a 12. osztályos történelem könyveket 2024. július 20-ig a kiadók.”

Balázs DJ-szereplése különleges eseménynek ígérkezik, hiszen – mint ahogy azt a posztban is írja – „Szaúdi herceg szülinapi partiját és Elon Musk céges összejövetelét is visszautasító lemezlovas fenomén” csak egy közönségnek mondott igent: a Budapest Park rajongóinak.

Az esemény már most hatalmas várakozással övezett, hiszen Sebestyén Balázs humora és zenei tehetsége garantáltan egy felejthetetlen bulit ígér 2025 nyarán.


Főkép forrása:
Sebestyén Balázs Hivatalos oldala Facebook
Címkék:
#Budapest

További cikkek