Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Macron: Emily térjen vissza Párizsba!

10perc.hu
2024. 10. 11.
Macron: Emily térjen vissza Párizsba!

Macron szeretné, ha az Emily Párizsban című Netflix-sorozat főszereplője visszatérne Párizsba, mivel a sorozat növelte a francia turizmust.

Emmanuel Macron francia elnök a Variety-nek adott interjújában kifejezte vágyát, hogy az Emily Párizsban című Netflix-sorozat főszereplője, Emily Cooper, visszatérjen a francia fővárosba - közölte a Telex. „Keményen fogunk harcolni. És megkérjük őket, hogy maradjanak Párizsban” – mondta Macron, aki úgy véli, a sorozat pozitív hatással volt a francia turizmusra.

Az Emily Párizsban története szerint a főszereplő, Emily, egy amerikai marketingcéghez érkezik Párizsba, hogy segítsen a vállalatnak. Azonban annyira belemerül a francia kultúrába, hogy végül maga is francia sztereotípiává válik. A legutóbbi, negyedik évad második felében azonban Emily elhagyja Párizst, és Rómába utazik, ami Macron szerint drámai fordulat.

Macron büszkén megemlítette, hogy felesége, Brigitte, is szerepet kapott a sorozat egyik epizódjában, és ironikusan hozzátette, hogy ő „kevésbé vonzó, mint Brigitte”. Róma polgármestere, Roberto Gualtieri, válaszul megnyugtatta Macront, hogy „ne aggódjon: Emily Rómában jól van”, ezzel fűszerezve a párizsi-római rivalizálást.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek