Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

5 ingyenes szabadtéri program októberben Budapesten

10perc.hu
2024. 10. 05.
5 ingyenes szabadtéri program októberben Budapesten

Októberben Budapest különleges programokkal várja az érdeklődőket, amelyek között ingyenes koncertek, fesztiválok, családi napok és kiállítások is szerepelnek.

 Az események széles kínálata remek lehetőséget biztosít a városlakóknak és turistáknak egyaránt, hogy élvezhessék a főváros őszi hangulatát - írta a Funzine.

Magyarország 365 fotókiállítás – Városliget (egész hónapban)

A Magyarország 365 fotópályázat díjazott és legjobbnak ítélt képeiből nyílt szabadtéri fotókiállítás a Városligetben. A mintegy 140 fotót felvonultató tárlat anyagát 2023-ban beérkezett 44 ezer alkotásból állították össze. A kiállítás ingyenesen megtekinthető a Városligeti Promenádon, 2024. november 3-ig.

Budai Szüret – Hűvösvölgy, Nagyrét (október 5.)

A hűvösvölgyi Nagyréten szüreti programok várják a családokat október 5-én, ahol hagyományőrző szőlőpréselés, ugrálóvár, arcfestés, koncertek és finom magyar borok biztosítják a szórakozást délután 2 és este 7 között.

100. Food Truck Show – Vámház körút (október 5-6.)

Az elmúlt 10 év kedvenc food truckjai október 5-én és 6-án ismét kitelepülnek a Kálvin tér és a Szabadság híd közötti területre. A street food fesztivál ingyenes és gyerekbarát, ahol a látogatók a hazai utcai ételek legjobbjait kóstolhatják meg, miközben workshopokon is részt vehetnek, ahol megtudhatják, hogyan alakult át az utcakaja az elmúlt évek során.

Jótékonysági Palacsinta Fesztivál – Margitsziget (október 12.)

A palacsinta szerelmeseit október 12-én várja a Margitszigeten megrendezett egész napos jótékonysági fesztivál. A hagyományos és gluténmentes palacsinták mellett a gyerekeket izgalmas programok, a felnőtteket tánc és bemutatók várják.

Családi nap a Gyermekvasúton – Hűvösvölgy (október 19.)

Október 19-én interaktív családi programok várják a látogatókat a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásán. A fogadóparkban ugrálóvár, KRESZ pálya, óriás társas, arcfestés, vásári játékok, valamint favasút és terepasztal várja a gyerekeket. A vonatok szerelmesei akár gyermekvasutasnak is beöltözhetnek egy fotó erejéig. A színpadon a Majorka Színház és a Mesélő bőrönd társulat is fellép.

Címkék:
#Fesztivál

További cikkek