Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Saját streamingplatformot indít az AMC

10perc.hu
2024. 10. 01.
Saját streamingplatformot indít az AMC

Az AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) és a Magyar Telekom együttműködésével elindul a SELEKT nevű streamingszolgáltatás.

Az AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE) bejelentette a SELEKT nevű saját streamingplatform elindítását Magyarországon, a Magyar Telekommal kötött stratégiai partnerség keretében. A SELEKT a Telekom IPTV és Telekom TV díjcsomaggal rendelkező ügyfelek számára válik elérhetővé, és több mint 1800 órányi tartalmat kínál, beleértve népszerű filmeket, sorozatokat, élő sportközvetítéseket és gyermekműsorokat - közölte a Telex.

A szolgáltatás egyik legnagyobb vonzereje az exkluzív tartalomkínálat, melyben szerepel a népszerű The Walking Dead – The Ones Who Live, valamint a Spektrum saját gyártású produkciói. A SELEKT felhasználói akár 5 eszközt is regisztrálhatnak, és egyszerre 3 streamet futtathatnak, így biztosítva a családok számára is a rugalmas tartalomfogyasztást. A SELEKT Light névre keresztelt változat korlátozott tartalomhoz enged hozzáférést egy egyszerű regisztrációt követően.

A Telekom előfizetők külön díj nélkül élvezhetik a SELEKT teljes tartalmát, ami sportkedvelők számára is izgalmas lehetőségeket kínál. A platformon nézhető lesz a kézilabda Bajnokok Ligája, az NBA és az MLB, valamint a Sport TV saját gyártású műsorai, például a Harmadik Félidő, a Trash Talk, az Alley-oop és a Calcio Titkai. Az élő sportközvetítések, amelyeket a Sport1 és Sport2 csatornákon sugároznak, egy hétig visszanézhetők lesznek a SELEKT felületén.


Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek