Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

JusTeenTime: Kamaszfesztivál a Budapest Parkban szeptember 15-én

10perc.hu
2024. 09. 10.
JusTeenTime: Kamaszfesztivál a Budapest Parkban szeptember 15-én

JusTeenTime: Szeptember 15-én a Budapest Parkban kamaszoknak szóló programok, koncertek és hasznos ismeretek várják a 12-15 éveseket és szüleiket.

Idén szeptember 15-én második alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Parkban a JusTeenTime esemény, amely a 12-15 éves fiatalokat célozza meg. A rendezvény célja, hogy a fiatalokat kimozdítsa az online világból, lehetőséget biztosítva számukra új élményekre, barátságokra és hasznos ismeretekre.

A programok változatosak és inspirálóak lesznek. A Divat szigeten a fenntartható divat és DIY lehetőségek várják a résztvevőket, akik emellett smink- és bőrápolási tanácsokat is kaphatnak. A fiatalok különböző sportágakat próbálhatnak ki, zsonglőrködhetnek, elektronikus és ütőhangszereken játszhatnak, valamint megismerkedhetnek a tartalomgyártással. Emellett érzékenyítő pontokon tapasztalhatják meg a testi nehézségeket, és tanulhatnak arról, hogyan segíthetnek másoknak. A pénzügyi tudatosság fejlesztéséhez és a tökéletes diákmunka kiválasztásához is kapnak tippeket, emellett önismeretről, egészséges életmódról, robotikáról és űrkutatásról hallhatnak.

A nagyszínpadon idén is Lil Frakk lesz a házigazda, és színes programokkal várják a fiatalokat, köztük hip-hop táncshow-val, cserihanna és Fiúk koncerttel, valamint izgalmas beszélgetésekkel T.Danny, Sisi, Gyarmati Fanni, Hais Dorottya és Moriones részvételével. A koncertek alatt kerül sor a “Piros Lapot az Iskolai Bántalmazásnak!” flashmobra, amely a Kamaszfesztivál “Ne Bántsátok Egymást” kampányának fő üzenetét hirdeti.

A rendezvény a szülőket is várja: a kamaszok mentális egészségével foglalkozó kerekasztal-beszélgetésen Szlankó Viola (UNICEF Magyarország), Szél Dávid (pszichológus) és Labancz Dániel (pszichológus) adnak hasznos tanácsokat.

A JusTeenTime egy olyan napot ígér, amely szórakoztató és edukatív élményeket kínál mind a tinik, mind a szülők számára, lehetőséget biztosítva a közös kikapcsolódásra és új kapcsolatok építésére.

Főkép forrása:
Fotók: Nagy Márton

További cikkek