Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Ilyen kölönleges kérései voltak a SZIN fesztivál fellépőinek

10perc.hu
2024. 08. 30.
Ilyen kölönleges kérései voltak a SZIN fesztivál fellépőinek

A rendezvényen Zara Larsson, Armin van Buuren és Kamrad mellett számos más előadó is színpadra lép.

A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) 2024-es rendezvényére a Szegedi Partfürdő 16 hektáros területén több mint 200 fellépő érkezik, köztük Zara Larsson, Armin van Buuren, Kamrad és számos hazai sztár, mint Azahriah és Majka. A fesztivál négy napja alatt a látogatók különleges zenei élményeket élhetnek át a Borsodi Nagyszínpadon és a bp Nagyszínpadon, ahol olyan fellépők is színpadra lépnek, mint Krúbi, Beton.Hofi, Carson Coma és Follow The Flow - írta meg az Index.

A SZIN idén is számos különleges attrakcióval készül, beleértve a Karzat Színház vidámparkját, a Vándor Vurstlit és a horgászás lehetőségét az egyedi medencében. A fesztivál területén összesen 2000 négyzetméternyi színpadot építenek fel, és a látogatók naponta mintegy 50 koncertet élvezhetnek. A fesztiválon 84 vendéglátó egység, köztük boros standok és éttermek biztosítják a megfelelő ellátást.

A fesztivál szervezői külön figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra, ezért az előadók kérései között a műanyag poharak és evőeszközök mellőzése, valamint friss, egészséges ételek és italok szerepelnek. Az előadók kérésére bio gyümölcsöket, egészséges dióféléket, cukormentes üdítőket, citromot, gyömbért és mézet biztosítanak. Az alkoholos italok iránti igény visszafogott, de a kívánságok között szerepel néhány üveg helyi sör, gluténmentes sör, valamint rizling és vörösbor. Emellett borotvát, fogkefét, töltőt és Monopoly kártyajátékot is kértek a fellépők.


Főkép forrása:
Szegedi Ifjúsági Napok – SZIN (Facebook)

További cikkek